Xtern Cam X-15 en X-14

XternCam_X15

Nieuw van Vidilanz is de Xtern Cam X-15, een stand-alone zwart-wit buitencamera, met ingebouwde onzichtbare IR belichting. Je ziet dus geen rode IR verlichting welke verraad dat je op de foto staat, de inwendige accu gaat 9 weken mee en wordt voorzien van extra energie door de bovenop geplaatste zonnecel. Deze camera is de eerste van een serie die werkt  volgens de nieuw ontwikkelde en gepatenteerde Solar Smart  technologie. De camera is weerbestendig volgens de IP 65 norm, duurzaam en onderhoudsvrij. Met de meegeleverde software heeft u  volledige controle over de kwaliteit timing en het aantal op te nemen beelden. De beelden worden als JPEG bestanden op een 8 GB SD kaart  opgeslagen en elk automatisch  voorzien van data en tijd aanduiding.
Een ideale camera om het tuinpad, de auto, bijgebouwen, of stallen in de gaten te houden en door zijn kleine afmeting is de camera makkelijk te camoufleren en gaat deze op in de omgeving. De Xtern Cam  X-15 wordt compleet geleverd met uitgebreide software, 2GB SD card, muurbeugel en afstandbediening. 

Een variant op de X-15 is de X-14. Het verschil is de zichtbare infrarood belichting van het object. De camera zijn qua specificaties identiek. Als een foto wordt genomen met de X-14 dan is de belichting van het object zichtbaar bij de X-14

Vidilanz heeft een compleet bewakingssysteem gecreëerd onder de naam Wireless Activated Surveillance System (WASC), een webbbased bewakingssysteem. Dit systeem stuurt de foto’s per mobiel netwerk naar de WASC en toont tegelijkertijd de camera status. Met inzet van verschillende camera’s, infrarood spots en infrarood bewegingsdetectoren kan een uniek systeem worden gemaakt met als hart de Wireless Transceiver Module (WTM). Dit zorgt voor de mogelijkheid om draadloos tot 80 meter ver bepaalde elementen met elkaar te laten communiceren, waardoor het een volledig stand-alone bewakingssysteem betreft. Desgewenst zorgen zonnepanelen in de camera’s of een los zonnepaneel voor voeding van de accu’s.

PDF

 

< download de product brochure