Vidilanz producten

Catch Em Cam

De Catch’Em Cam camera is een gevoelige digitale surveillance camera die kleuren beelden maakt zelfs bij weinig licht. Geschikt voor indoor gebruik.

Het compacte design van de Vidilanz producten geeft de beveiligingswereld meer flexibiliteit die simpel en snel is in te zetten.

Vidilanz is een surveillance product met kenmerken en functies die een “set and forget” aanpak mogelijk maken.
Vidilanz kan op locaties worden gebruikt waar het moeilijk is permanent te surveilleren, vaak door het ontbreken van een voeding of de mogelijkheid te communiceren.

X10

Xtern Cam X-series zijn stevige standalone surveillance buiten camera’s, standaard IP65, met optioneel ingebouwde GPRS modem, geïntegreerde nachtzicht en een Solar Smart zonnepaneel voor een uitzonderlijke lange accuduur.

Het totale geïntegreerde product Vidilanz werkt op vele locaties, zowel overdag als ’s nachts (door infrarood licht)  dankzij het ingebouwde Solar Smart techniek. Samengevoegt met GPRS is het mogelijk berichten te ontvangen als een beweging wordt gedetecteerd of men kan de status van de locatie bekijken.

BusCam

De Vidilanz vandaal proof roestvrij stalen eenheid.
De camera is speciaal ontworpen voor publieke ruimtes en het openbaar vervoer daar waar vandalisme een groot probleem kan zijn.
Deze eenheid is gebaseerd op dezelfde bewezen technologie uit de andere Vidilanz camera’s.

Camera module

Een stand-alone camera en ingebouwde DVR voor de Vidilanz producten. Deze basis module is het hoofd element in de Vidilanz Xtern Cam’s en wordt gebruikt voor bijvoorbeeld undercover werk

gatekeeper

De Gatekeeper is een vast camerasysteem. Bestaande uit een zware metalen paal met gemonteerd een X-series camera. De vandaal bestendige behuizing garandeert een stevige basis voor uw bewaking. Met ruimte voor verschillende accu’s is een lange werkingsduur mogelijk, tot 2 á 6 maanden.